tiistai 14. tammikuuta 2014

Vuoden 2014 alku

Vuosi on vasta alkanut, mutta kyllä tässä välissä on ehtinyt jo tapahtuakkin. Ensinnäkin partiossa on kuumeisesti käynnissä tämän kevään piirin kisojen järjestelyt. niiden tiimoilta kokoustettiin jo loppiaisena. Sen lisäksi viikottaiset kokoukset on alkaneet pyörimään normaalisti. Muutama uusi sudenpentu toivottavasti liittyy mukaan porukkaan ja mukaan saatiin myös uusi laumanjohtaja, joka tuntui sopivan porukkaan hyvin :).
Tervetuloa kaikki kiinnostuneet mukaan, meillä ei ikärajoja ole, kaikki ovat tervetulleita mukaan, vaikka aikaisempaa partiokokemusta ei olisikaan :).

Koira puolella taas isoimpina juttuina on Millin eläköityminen agility-kisoista. Treenataan vielä omaksi iloksi, mutta kisoissa ei Millin kanssa enää säännöllisesti käydä. Viime vuoden viimeisten kisojen vipalta radalta saatiin vuoden kolmas nolla-tulos ja sitä myötä sheltti-yhdistyksen agility ykkösruusukkeeseen oikeuttavat tulokset :D! Hypärilläkin 0-tulos oli lähellä, oman mokan takia viimeisellä putkella tuli kielto.

Hyppyrata, tulos 5, aikavirhe -5.74, sijoitus 5.

Agi-rata, tulos 0, aikavirhe -1.41, sijoitus 5.


Toisena uutisena Nano lähti Mikon seuraksi Sodankylään. Jos Nano sinne sopeutuu, niin keväseen asti siellä luultavasti on.
Nanolta vapautui treenipaikka maanantailta ja sovittiin kouluttajan kanssa, että Nova saa treenata siinä Nanon tilalta. Nyt on sitten pienet mustat molemmat samoissa treeneissä ;).

Torstaina Novan kanssa käytiin omissa treeneissä. Paikalla oli vain kaksi koiraa, joten melkoiset tehotreeni saatiin tehtyä. Nova aika hyvin vastaa äänettömään ohjaukseen ja kauko-ohjaukseen, niin kauan kun sen ei tarvitse irrota pitkllä suoralla. Siinä se jää pyörimään ja haukkumaan. Irtoamisen treenaamiseen panostetaan tänä keväänä. Joululomalla ei paljoa treenattu ja sen näki kyllä Novasta, sillä meinasi kilistä ja keittää jonkin varran, mutta jospa se tasoittuisi vähän, kun päästään takaisin arkirutiineihin.
Torstaina mentiin seuraavat pätkät:
(Radat julkaistu Clean run -lehdessä maaliskuussa 2009)Tälla radalla alku muutettiin niin, että lähtö tapahtui 2. hypyltä toiseen suuntaan ja lopussa 4. hyppy hypättiin vielä toiseen suuntaan.


Lopuksi vielä näyttely uutisia. Alku vuodesta Novan kanssa käytiin muutaman kerran mätsäreissä hakemassa harjoitusta Kajaanin kv:tä varten. Siitä ilmeisesti oli hyötyä, sillä Nova käyttäytyi todella mallikelpoisesti :).
Tuloksena ERI JUK 2, tuomari Päivi Eerola
Arvostelu:
Tasapainoinen, vankka luustoinen narttu. Selvä sukupuolileima. Hyvät mittasuhteet. Täyteläinen pää. Reilu korvien koko. Hyvin pyöristynyt kuono-osa. Hyvä ylälinja. Hieman jäykkä etuaskel. Karvapeite tulossa. Syvä musta väri. Kauniisti edukseen esitetty.

Tästä on hyvä jatkaa, tänään palattiin joulutauon jälkeen toko-treeneihinkin. Ei se Nova kaikkea ollut unohtanut, seuraaminen sujui mainiosti, maahan osasi mennä ja luoksetulossa oli vauhtia vaikka kuinka ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti