torstai 23. tammikuuta 2014

Hyviä uutisia

Novan veli, Kuura oli käynyt terveystutkimuksissa ja tulokset tulivat hienoina takaisin :). Nova, Nana ja Meri kävivät tutkimuksissa viime syksynä ja yhtä hienot tulokset kaikilla, A/A ja 0/0!! Onnea Jennika-kasvattajalla ja Novan sisarusten omistajille :).
Frosty Night's kasvatit koiraNetissä

Novan kanssa on toko alkanut hienosti, ei se mitään joulun aikana ole ehtinyt unohtaa ja juoksuloman jälkeen on aivotkin palanneet mukaan tekemiseen, malttoi paikkamakuussakin taas hienosti :).

Agilityssä on keskitytty kontakteihin ja irtoamiseen. Kontaktit sujuu jo yksittäisenä jo varsin hyvin, muutaman kerran Novalla oli vaan niin paljon vauhtia, että ei ehtinyt pysähtyä kontaktilla, vaan pysähtyi vasta maassa kontaktin jälkeen. Asento ja asenne oli tosin sama kuin kontaktillakin ;). Irtoamisen kanssa ei ole vielä yhtä hyviin tuloksiin päästy, mutta jatketaan harjoittelua. Nova kyllä irtoaa kauemmaksikin esteelle, mutta ehtii pyörähtää muutaman kerran ennen estettä.

Uhkarohkeasti hankin agility-lisenssin, jos sitä vaikka tässä kevään mittaan joku päivä uskaltaisi kisaamaankin :). OKK:n kisoihin Nova on päivän liian nuori, mutta pitää katsoa, jos sen saisi sunnuntaina mittautettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti