lauantai 12. lokakuuta 2013

Valsseja ja takaleikkauksia

Torstai oli taas aksa päivä. OKK:lla harjoiteltiin valsseja. Eka meni ihan ok, toinen ei meinannut enää kolmannen hypyn jälkeen onnistua. Vaikka miten otti etumatkaa, niin ei sinne ehtinyt, Nova kuitenkin pitää ohjata jokaiselle esteelle, niin ei päässyt tarpeeksi karkuun, ilman että jätti hypyn väliin. Piti sitten tehdä putken jälkeen persjättö. Samoin pitää muistaa edelleen ohjata kunnolla hypyille. Putken jälkeen jos persjättö pääsi venymään, niin Nova ohitti seuraavan hypyn. Positiivista on, että putkiin irtoaa ihan hyvin tätä nykyä :).
Lopuksi treenattiin kontakteja ja keppejä. Keinulla Nova ei arastellut, vähän meinasi turhankin sähäkästi mennä. Kontakteilla mentiin ekaa kertaa alastuloa koko esteellä, siis nostin Novan esteen päälle ja käskin alas. Hyvin pysähtyi, vaikka olin edessä tai takana, kyllä on kaikki tunnit kannattanut nähdä asennon ja paikan treenaamiseen :D.

Illalla Minnalla treenattiin takaleikkauksia. Joutui koiratkin koville, kun joutuivat miettimään, mihin suuntaa hypyltä halutaan kääntyä :). Kaikkien kanssa taidettiin jossain vaiheessa pyöriä hitaasti ympyrää hypyn kanssa ja ilman. Loppujen lopuksi viimeisessä harjoituksessa Nova kääntyi molemmilla hypyillä täysin oikein :D! Välissä otettiin taas juoksukierrokset hallin ympäri. Tällä kertaa oli pääasiassa putkia. Pirun nopeaa saa Novan kanssa juosta ;). Tällä kertaa Novan kanssa oli rauhallisempi asenne. Käskyt rauhallisia, äänensävy matala ja muutenkin asenne rauhallinen. Rata mentiin rauhassa ja tilanne rauhoitettiin aina heti radan jälkeen. Pitää nyt testailla tätä tekniikkaa, on se parempi kuin koittaa huutaa Novan kanssa kilpaa radalla, se ei ainakaan sitä rauhoita. Pitää vaan keskittyä enemmän keholla ohjaamiseen ja unohtaa ääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti