tiistai 1. lokakuuta 2013

Syyskauden aloitus

Tällä viikolla alkoi talvikausi OKK:lla.
Maanantain treenivuoro vaihtui kesän viimeisestä ensimmäiseksi. Ensin koulutetaan Terhin kanssa kilpailu valmiit-1 luokka -ryhmää. Kiva ryhmä tuntuu olevan :).
Seuraavalla tunnilla treenataan Millin ja Nanon kanssa Nevalaisen Tarjan opastuksella. Oli heti kauden alkajaiseksi haastava rata-harjoitus, mutta hyvin pärjättiin. Nano toimi kuin ajatus, kunhan itse liikkui tarpeeksi nopeasti alta pois ;). Millillä taas pysyi vire päällä koko radan ajan, vaikka kepit jouduttiinkin ottamaan uudestaan muutamaan kertaan, vauhtiakin oli ihan kiitettävästi.

Tiistaina Novan kanssa aloitettiin toko Airan ja Miian mölli-ryhmässä. Nova oli ihanan keskittynyt koko tunnin ajan, saa nähdä mikä toko-kärpänen vielä pääsee puremaan :). Tehtiin vähän kontakti- ja palkkausharjoituksia, sekä luoksepäästävyyttä. Pitäisi vissiin alkaa lukemaan sääntöjäkin, luoksepäästävyys menee kuulemma nollille, jos koira lähtee tuomarin perään... Onneksi on osaavat kouluttajat, jotka pitää huolta, että opetetaan kaikki alusta asti oikein.

Torstaina alkaa vielä agility Novan kanssa OKK:lla ja Minnan koirakoulussa, jospa se jaksaisi keskittyä, kun ensin on yhdellä tunnilla käynyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti