tiistai 18. kesäkuuta 2013

5,4,3,2,1, Mene!

Eli pöytää treenattiin eilen möllien kanssa. Paikalla oli vain 3 koirakkoa, joten saatiin melkoiset tehoo-treenit pidettyä. Pöytää treenattiin ensin yksittäisenä ja lopulta radan osana. Mahtavasti kaikki pöydän oppi, parhaimmillaan yksi pysähtyi etutassut pöydän takareunalla, kun vauhtia meinasi olla liikaa, mutta tiesi, että pöydällä pitää pysähtyä ;D. Radalla oli myös pitkästä aikaa rengas, muuri ja kepit.
Toisessa harjoituksessa harjoiteltiin putkeen irtoamista ja välistä vetoja. Pienillä ohjauksen muutoksilla saatiin kaikille tadat kuntoon :). Pikku hiljaa alkaa porukka olla kisavalmiita :).

Tänään käytiin Novan kanssa Minnan Koirakoulussa tämän kesän viimeisissä treeneissä. Keppien aloituksen kanssa oli vähän ongelmia, mutta loppu meni helposti ja keppien jälkeiset poispäin käännökset onnistui hyvin. A:n ja puomin kontaktit saatiin hyvälle mallille kesän taukoa varten. Radanpätkä meni hyvin, Nova meni hienosti vinossa olevan hypyn molempiin suuntiin, teki hyvän takakierron ja haki itse putkenpään :D. Vauhtia oli tuttuun tapaan paljon. Miko kävi viikonloppuna pyöräilemässä koirien kanssa ja kuulemma kun alamäkeen tuli yli 40 km/h niin NOva alkoi jäädä jälkeen. Siihen asti pysyi hyvin mukana ;). Nyt tosiaan alkoi kesä tauko Minnan treeneistä, mutta eiköhän syksyllä palata takaisin :).

Novan kanssa aloitettiin myös pyöräily, sillä piti päästä kämpiltä vanhemmille hakemaan auto, että päästiin treeneihin. Ensimmäiset 5 kilometriä totuteltiin pyörän vierellä ravaamiseen ja siihen, että ei pysähdytä haistelemaan. Muutaman kerran piti päästää hihnasta irti, kun Nova vetäisi yht äkkiä sivulle, mutta koko ajan meno parani ja viimeiset 5 kilsaa 10 kilometrin matkasta meni jo sujuvasti :). Novasta ei kyllä perillä nähnyt eroa siinä että tultiinko autolla vai pyörällä. Sama meno oli perillä joka tapauksessa ;D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti