maanantai 12. joulukuuta 2011

Agiliitoa 11.9

Sunnuntai iltana piti mennä vielä treeneihin, vaikka viikonloput leirin jälkeen olo oli melko väsynyt. Koirat odottivat autossa radan rakennuksen ajan ja hain ne vasta ennen radalle menoa.

Millin kanssa laitettiin kontakteille namialustat, että se oppisi  juoksemaan kontaktit reippaasti alas asti ja pysähtymään etujalat maassa, takajalat kontaktilla. Muutaman toiston jälkeen Milli alkoikin hoksaamaan idean. Radalla oli myös pöytä, joka on ollut ehkä kerran aiemmin treeneissä. Hyvin kuitenkin selvittiin siitäkin. Muuten Millin kanssa rata meni todella hyvin, jopa kepit menivät oikein joka kerta. Radan alussa piti vähän hioa omia ohjauskuvioita, että sai Millin menemään A:n toisella puolella olevaan putkeen mahdollisimman pienillä kaarroksilla.

Nanon kanssa ensimmäinen ongelma tuli A:n kanssa. Sen mielestä kun A oli oikea este putken sijaan ja vilahti aina selän takaa A:lle. Tarkemman haltuunoton ja namin avulla saatiin Nanokin suostumaan putken suorittamiseen A:n sijaan. Kepeillä meinasi olla myös ongelmia. Aiemmin Nanolla on kepit olleet todella varmat, mutta nyt se on niin kärsimätön/innoissaan, että ei malta keskittyä ja jättää jonkin välin kiertämättä. Kouluttaja ehdotti hihnakuuria ja vinokeppejä. Pitää muistaa ne ensi viikolla. Muuten rata meni Nanollakin todella hyvin ja jopa pöydällä pysyi melko hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti