tiistai 6. joulukuuta 2011

Agi-treenit ja johtajaneuvosto

Sunnuntaina oli taas treenit. Vanhemmat lähti mökille ja piti valita antaako koirat mukaan vai meneekö illalla treeneihin ja hoitaa Tinon kanssa koiria tiistaihin. Päätettiin, että koirat jää Ouluun sillä tänä syksynä treenejä on muutenkin vähän.

Millille pitää käydä ostamassa kunnollinen kevuthäkki, se kun ei malta odottaa hiljaa vuoroaan kun rataa rakennetaan ja siihen tutustutaan. Jatkuva haukkuminen käy kaikkien hermoille varsinkin kun hallissa kaikuu. Nano osaa sen sijaan odottaa mallikelpoisesti hiljaa. Vähän se on rassaavaa kahden koiran kanssa treenata samassa ryhmässä. Ei pelkästään se että joutuu juoksemaan tupla määrän, mutta lähinnä se, että ei voi keskittyä rauhassa yhteen koiraan kerrallaan, vaan rataan tutustuessakin joutuu miettimään radan yhtäaikaa molempien kannalta. Nuo kun ovat niin erilaisia ohjattavia.

Nanolla meni rata melko hyvin. Suurin ongelma meinasi taas olla se että Nano luki rataa turhankin itsenäisesi. Piti käskyttää seuraavaa estettä jo ennen kuin se oli suorittanut edellisen, ettei se itse päätä minne menee :). Millin kanssa meinasi olla samaa ongelmaa tietyissä kohdissa. Erityisesti putket olivat kinkkisiä tällä kertaa. Oli nimittäin yhteensä neljä putkea, kaksi kahden putken yhdistelmää. Molemmissa oli kaksi mutkaputkea, jotka olivat aivan kiinni toisissaan. Oikean putken valinta oli kuitenkin yllättävänkin helppoa välillä.


Suurin ongelma molemmilla oli kontakteilla. Ongelmat vaan olivat täysin vastaiset. Nanolla oli niin kiire, että hyppi kontaktien yli, Millille taas on alettu opettamaan pysäytys kontakteja vastaavan ongelman takia ja nyt se hidastelee jo alasmenon alussa. Pysäytys paikka ei ole ollut mitenkään tarkka, sillä Milli on pysähtynyt käskystä. Kouluttajan kanssa päätettiin että aletaan ensi viikolla opettamaan Millille 2-on 2-off -kontakteja, että se oppisi että saa tulla vauhdilla alas asti ja tietää itse varmasti mihin pitää pysähtyä. Nanolla riitti A-esteellä varsinkin se että kun se tuli alas, vieritin nakin palasta A:ta pitkin esteen juureen, että Nano muistaisi juosta alas asti. Se näyttikin tehoavan heti parin toiston jälkeen. Kerran Nano tosin imaisi nakin niin nopeasti matkalla, ettei huomannut edes syöneensä sitä, jäi sitten A:n juurelle etsimään että minne se tippui :D. Melko blondi se välillä meinaa olla...
Maanantaina oli johtis kololla. Paikalla ei tiistaisesta itsenäisyyspäivästä johtuen paljoa porukkaa ollut, mutta asiat saatiin silti kuntoon. Pete tuli paikalla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja vihdoin sai koko vuoden kertyneet kuitit muutettua rahaksi, ei ollut nimittäin enää mikään pieni summa kyseessä. Vihdoin ja viimein saatiin kerättyä kaikkien hallitusten jäsenten allekirjoitukset lappuun, jonka ansiosta allekirjoittaneesta tuli virallisesti Tervapartion apulaislippukunnanjohtaja. Päätettiin samalla muutamia kokouspäivämääriä ensi vuoden alkuun ja muistuteltiin vielä tiistaisesta kynttilöiden sytytyksestä Sankari-haudoilla. 
Viikonlopun leiri oli hyvällä mallilla ainakin niiden kohdalta, jotka kokouksessa olivat, toivottavasti muutkin ovat hoitaneet osuutensa yhtä hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti