tiistai 13. joulukuuta 2011

Ronsun pikkujoulut

Tänään oli viimeinen kokous tälle syksylle.
Pidettiin pikkujoulut pipareiden leipomisen ja jouluisen musiikin merkeissä. Reetta oli käynyt ostamassa pipari-taikinaa ja kokouksen aluksi käytiin ostamassa glögiä. Osa vartiolaisista tuli vähän myöhässä, mutta kaikki kuitenkin saivat leipoa oman osansa pipareista. Muutama joutui kumminkin juoksemaan kolon ympäri unohtuneen huivin takia.

Glögi mukeja ei onnistuttu tarpeeksi löytämään kolon varastosta, joten lainattiin seurakunnan kaapista. Palautettiin kyllä heti kokouksen jälkeen pestyinä takaisin, niin ei pitäisi kellään olla mitään sanomista asiasta.
Pipareita saatiin paistaa melko monta pellillistä, mutta kyllä kaikki tuli syötyäkin. Kokous meni mukavan jutustelun lomassa nopeasti, mutta ehdittiin kirjoitella sydämet pipareita syödessä. Sydämiin kirjoitetaan ensin oma nimi ja sitten niitä kierrätetään ringissä. Jokainen kirjoittaa jotain kivaa kyseisestä henkilöstä sydämeen. Niitä on mukava lukea vielä vuosienkin päästä, itselläni ainakin on melko monta vielä tallessa, osa ihan partiourani alkuvaiheilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti