sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Shelttiväen pikkujoulut ja sheltti-lenkki

Lauantaina oli Oulun sheltti-porukan ja tietenkin shelttien pikkujoulut. Tänä vuonna ne pidettiin Haukiputaalla, Koljun majalla. Kova tuuli puhalsi majan täyteen shelttejä omistajineen, mutta onneksi sopu sijaa antaa ja kaikki mahduttiin hyvin sisään.

Pikkujoulu perinteen mukaisesti oli koirille järjestetty ohjelmaa, juoksu-kilpailu ja temppu-rata olivat molemmat suosittuja ja koirat näyttivät nauttivan. Temppuradalle haastetta toi muutamassa kohdassa olleet nakit, nakki piti mm. löytää kupin alta ja rajatulta alueelta maasta. Moni ei meinannut uskoa, että paloja oli vain yksi, vaan piti käydä varmistamassa asia välillä :D. Juoksukisassa haasteen toi taas tuuli, joka esti koiria kuulemasta kutsun 60m päästä.


Sisällä oli syönnin lomassa tietovisailu koirista. Joku oli muuten leiponut mahtavia sheltti-pipareita.
Parasta oli kuitenkin nähdä pitkästä aikaa vanhoja ja uusia tuttuja. Muutamia pentuja oli myös mukana ja hyvin nekin porukassa tulivat toimeen. Shelteissä on ihanaa se että monta kymmentä shelttiä mahtuu yhtäaikaa pieneen tilaan täysin sovussa :)


Sunnuntaina kokoonnuttiin  Haukkukeitaalla ja kierrettiin Vuokon johdolla reilun tunnin mittainen lenkki metsässä. Nano meinasi kulkea ajatuksissaan ja oli kuulemma eksyneen näköinen kun huomasi etten enää ollutkaan vieressä. Mukana pysyi kumminkin.


Kiitos mukavasta seurasta sekä pikkujouluissa että lenkillä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti