sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Agi-treenit

Tänä iltana oli taas agility-treenit hallilla. Ennen treenejä käytiin kunnon lämmittelylenkki kotona ja vielä vähän lämmiteltiin hallilla.

Rata saatiin kasaan melko nopeasti, tällä kertaa oli yksi treenaaja enemmän kuin viimeksi, eli kaiken kaikkiaan meillä oli 4 koiraa mukana. Tänään harjoiteltiin melko nopeaa hyppy rataa, eli juosta sai jalat hapoille kun kahden koiran kanssa treenasi.

Millin kanssa meni ensin huonosti, Milli tuntui olevan ihan omissa ajatuksissaan ja jäi esimerkiksi kepeillä kesken kaiken vain tuijottamaan eteensä. Itse kun vaihdoin asennetta ja lisäsin vauhtia Millikin syttyi ihan eritavalla ja meno oli sen mukaista. Sen jälkeen alkoikin sujumaan. Toisella radalla joutui vähän kikkailemaan että sai Millin menemään oikeaan päähåän putkea. Kepit meni yllättävän hyvin ja vähän onnistui jopa kirittämään Milliä edistämällä.

Nano oli vauhdikkaalla päällä ja ensimmäinen rata meni tosella hyvin lukuunottamatta virhettä toisilla kepeillä. Sen jälkeen eniten ongelmia olikin keppien menossa, Nano aloitti jättämään toisen välin kiertämättä. Lopulta saatiin kepit oikein ja vielä vauhdilla. Toisella radalla oli sama ongelma kuin Millillä, Nano lukitsi aina putken väärän pään. Positiivista on, kuten kouluttajakin sanoi, se että Nano lukee rataa itse.

Suljettua keppi-kulmaa pitää molempien kanssa harjoitella, se on jäänyt vähän vähemmälle treenille ja siksi oli molemmille vaikea hahmottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti