torstai 13. lokakuuta 2011

Syksyinen metsälenkki

Pitkästä aikaa käytiin kaverin koirien kanssa lenkillä. Haettiin meiltä myös sessut mukaan, joten mukana oli seitsemän akan porukka :). Kaverilta löytyy kaksi merkkari hoffia ja yksi sakumaanikko, joten meidän sessut sopii porukkaan sentään väreiltään, vaikka koossa vähän muille häviävätkin.

Koko konkkaronkka tulee hyvin toimeen ja lenkillä pystyy kaikkia pitämään vapaana. Joskus olen jopa kaikkia viittä yksin metsässä lenkkeilyttänyt. Vähän haastetta tuo vanhimman hoffin, 12v. kuurous, mutta siitäkin selviää käsimerkeillä kunhan huomion vaan saa kiinnitettyä ensin :D.

Sakumaanikko Ellillä varsinkin meinasi olla energiaa ylenmäärin, joten kunnon lenkki tuli tarpeeseen. Sillä on tapana napata ensimmäinen vastaantuleva keppi/puu/kanto tms. mukaan ja kantaa sitä koko lenkki mukana, oli se miten iso tahansa. Tällä kertaa heti autosta hypätessä eteen sattui sopiva puun juuri, mikä piti tietenkin nyhtää mukaan. Vauhtia riitti koko lenkin ajaksi ja varsinkin nuoremmat koirat juoksivat huiman matkan. Hoffit ovat molemmat jo iäkkäämpiä, 12 ja 10v., mutta kevyesti jalka nousi koko lenkin vielä vanhalla muorillakin, ihana katsoa kun toinen innoissaan kulkee hajujen perässä ja jaksaa yhä jalkaa nostaen merkkailla reittiä :).

Ilma oli ihanan syksyinen ja kaikki koirat hyppäsi lenkin jälkeen tyytyväisenä autoon. Kiitos vielä lenkkiseurasta koko porukalle ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti