torstai 20. lokakuuta 2011

Pikku toimittajat työn touhussa

Viime viikolla kirjoittelin, miten kokouksessa suunniteltiin journalisti-aktiviteettia. Tällä viikolla oli toteutuksen vuoro. Ensimmäisten vartiolaisten vuoro oli maanantaina ja loput kävivät tänään. Maanantaina haastateltiin lippukunnanjohtaja Tarzaa ja seurattiin seikkailija kokousta, tänään seurattiin sudenpentujen kokousta ja haastateltiin kahta uutta johtajaa. Kaikki suoriutuivat hommistaan kunnialla ja nyt on pari viikkoa aikaa kirjoitella juttuja. 


Luppo-aika käytettiin Reetan kanssa hyödyksi ja suunniteltiin syysloman jälkeistä kokousta. Kyseisen kokouksen aiheen vartiolaiset saivat valita itse ja siitä tuli lajintunnistus-ilta. Nyt piti vain miettiä mitä tunnistetaan ja miten kokous käytännössä järjestetään, ettei se olisi vain tylsää opettelua kirjasta. Sitä saa ihan tarpeeksi koulussakin.


Illan suurin ja mieluisin yllätys oli se, kun eräs tänä vuonna välivuotta partiosta kirjoitusten takia viettävä johtaja ilmestyi kololle. Ile oli ollut viime viikonloppuna Pohjanmaan partiolaisten piirikokouksessa ja toi sieltä saadut tiedot kololle kaikkien saataville. Ile myös täysin vapaaehtoisesti ja oma-aloitteisesti kävi muiden nuorempien poika-johtajien kanssa läpi sykyn kokouksia. Oli kuulemma huono omatunto kun ei ole aktiivisesti ollut mukana. Mistä tuommoisia kultakimpaleita oikeen löytyy ♥. Ile on aiemminkin pitänyt poikaporukkaa koossa ja muutenkin ollut enemmän vastuussa kokousten suunnittelusta. Vielä kun saataisiin kiinnostus pysymään ensi vuonna koittavan armeijan yli :). Aivan liian harvoin tulee kiitosta annettua, mutta tänään siihen todella oli aihetta, ja se myös Reetan kanssa ääneen sanottiin. Kyllä meidän lippukunta olisi paljon köyhempi ilman tälläisiä johtajia. Onneksi johtajaporukka on hyvä ja motivoitunut, paikoin vain vielä vähän kokemattomampaa, mutta tekemällä oppii tässäkin asiassa. 


Suuren suuri kiitos kaikille lippukuntamme johtajille, teidän ansiostanne kokouksia pystytään pitämään jatkossakin ja kaikki halukkaat pystytään ottamaan mukaan. Kiitos ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti