maanantai 21. maaliskuuta 2016

Vuoden sheltti- ja koirakilpailut 2015

Novan kanssa osallistuttiin viime vuoden tulosten perusteella vuoden toko- ja rally-tokokilpailuihin ja tulosten ratkettua sijoituksia tuli laidasta laitaan. Kyllähän meillä hyviä tuloksia on tullut, mutta jotenkin kun vuoden tulokset niputti yhteen, tajusi miten paljon niissä lajeissa ollaan tehty. Katsotaan jos vielä joku vuosi päästäisiin osallistumaan vuoden agilitykilpailuihin ;). Tässä kuitenkin tulokset viime vuoden kilpailuista:

Shetlanninlammaskoirat ry Vuoden tokosheltti 4. sija
Pohjois-Suomen Sheltit ry  Vuoden tokosheltti 3.sija
Pohjois-Suomen Sheltit ry  Vuoden rally-tokosheltti 2.sija
Oulun Koirakerho Vuoden tottelevaisuuslupaus 4.sija
Oulun Koirakerho Vuoden tottelevaisuuskoira 11.sija
Oulun Koirakerho Vuoden rally-tokotulokas 7. sija
Oulun Koirakerho Vuoden rally-tokokoira 8. sija
Shetlanninlammaskoirat ry toko-ykkösruusuke 2015
Shetlanninlammaskoirat ry agility-ykkösruusuke 2015

Viime vuonna saavutettiin agilityssa kolme luvan arvoista nollatulosta 1-luokassa ja yksi 2-luokassa, tokossa TK1-koulutustunnus ja rally-tokossa RTK1- ja RTK2-koulutustunnukset sekä hyväksytty tulos voittaja-luokassa.

Tälle vuodelle on plakkarissa jo RTK3-koulutustunnus rally-tokossa sekä avoimen-luokan 1-tulos tokossa. Tavoitteena tälle vuodelle on ykkösruusuke rally-tokossa (vaatimuksena 3*90pisteen tulos, yksi meillä jo tältä vuodelta löytyy), luokkanousu kolmosluokkaan agilityssa ja tokossa toinen koulutustunnus. Kevään ja kesän aikana toteutuu toivottavasti vielä yksi pitkäaikainen haave kasvattamisen aloittamisesta ja siinä tapauksessa voi olla että osa muista tavoitteista siirtyy ensi vuodelle :). Edetään kuitenkin hetki kerrallaan ja katsotaan mitä vuosi tuo vielä tullessaan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti