sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Reissua reissun perään

Pariisista palattiin tiistaina ja perjantaina lähdettiin vanhempien kanssa Ruotsin Korpilomboloon Mummolaan. Pappa on ollut sairaalassa aina välistä nyt jo jonkin aikaa syövän takia. Välillä on voinut olla kotona, mutta nyt taas oli sairaalassa, epäilivät että vatsaan laitettu stentti tms. on mennyt tukkoon. Tutkivat asiaa enemmän maanantaina. Mummo oli siis yksikseen Korpissa. Kesän tulo on tehnyt taas hyvää Mummon muistille ja nyt muisti toimi todella hyvin verrattuna siihen kun nähtiin viime talvena. Lauantaina käytiin katsomassa Pappaa Jällivaaran sairaalassa. Kyllä Papasta näkee selvästi että on sairaana, oli taas laihtunut ja väsynyt. Vähän ehkä pirteämpi kuin talvella, mutta ei Pappa selvästi sama vanha itsensä ollut :(.

Olivat Papalle ilmoittaneet Pajalasta, että saisivat maanantaina palvelukoti paikan Mummon kanssa. Käytiin sitten sairaalasta tullessa paikka katsomassa ja selvisi että kyseessä onkin vain parin viikon kokeilu-jakso, jossa selvittävät mitä palveluita tarvitsevat. Paikka on Pajalan sairaalan yläkerrassa, joten vaikka Pappa olisi sairaalassa, Mummo olisi silti samassa paikassa. Nyt nimittäin Mummo ei pääse muulloin Pappaa katsomaan, kuin silloin kun on joku käyttämässä. Välimatkatkaan kun eivät ihan lyhyitä tuolla ole.

Äiti jäi Korppiin selvittelemään asiaa ja auttamaan Mummoa Pajalaan siirtymisessä, saa nähdä ehditäänkö vielä nähdä ennen kuin lähden kesäksi Tunisiaan. Lähtö on nimittäin jo keskiviikko aamuna ja takaisin olisi tarkoitus tulla vasta elokuun lopulla.

Ai niin, se on muuten kesä, sillä Korpissa nähtiin tämän kesän ensimmäiset pääskyset :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti