tiistai 24. tammikuuta 2012

Sideharsoja ja mitelloja

Tänään oli kokouksen aiheena erilaiset sidokset sideharsoilla ja mitelloilla. Mitellahan on kolmioliina, jota käytetään yleensä kantositeen tekemiseen, mutta sitä voi käyttää myös varsinkin palovammojen suojaamiseen. Jokaisen partiolaisen kaulassa roikkuvasta partohuivista esimerkiksi saa tarvittaessa nopeasti mitellan.

Suurin osa vartiolaisistamme kävi EA 1:sen viime syksynä, mutta kertaus on opintojen äiti ja tänään näytti todellakin olevan paikallaan. Kololta löytyi varsinkin siteitä hirvittävän huonosti, pitäisi uusia EA-laukkujen sisältö ja laittaa vanhat siteet harjoituskäyttöön. Tultiin toimeen sillä mitä löytyi ja tunti melkein kokonaan harjoiteltiin. Kokouksen lopuksi pidettiin kisa, jossa porukka jaettiin kahteen joukkueeseen ja tarvikkeet jaettiin puoliksi. Valojen sammuttua joukkueet tekivät yhdelle jäsenelleen mahdollisimman monta oikeaa sidosta. Ei ole helppoa täydellisessä pimeydessä. Lopputulos oli 7-4.

Ensi viikon kokous on vielä vähän auki, samoin kuin puolet keväästä muutenkiin, pitäis varmaan kokoustaa taas Reetan kanssa ja suunnitella valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti