keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Johtis 9.1.

Maanantaina oli vuoden ensimmäinen johtis. Paikalla oli muutama enemmän kuin sunnuntaina, käytiin läpi tammikuun tapahtumia, leiri-kokouksen aikaa ja tullutta postia. Kokouksessa oli varsinkin aluksi ihan hämmentävän hiljaista. Yleensä aina jotkut pölöttelevät omiaan, mutta nyt kaikki oli ihan hiljaa. Oli ihan outoa, kun ei tarvinnut kertaakaan korottaa ääntä tai kysyä kuuliko kaikki. Asiat saatiin kuntoon ja kokouksen jälkeen vielä jäätiin Tarzan kanssa pohtimaan pitkästä aikaa ansiomerkkien hakemista.
Ansiomerkkejö on meidän lippukunnassa haettu viimeksi vuosia sitten, sillä siinä on ihan järjetön homma. Ensiksi pitää tutustua ansiomerkkien myöntämisperusteisiin, sitten koittaa päättää kenelle mitäkin haetaan ja vielä kirjoittaa tarpeeksi hyvin perusteltu hakemus kyseisestä henkilöstä. Siinä ei ollut ongelmaa ettei oltaisi keksitty ketään jolle hakea, sopivia johtajia meillä on kyllä lippukunta täynnä. Ongelmia tulikin kun piti alkaa päättämään kenelle mitäkin haetaan, monia kun ei myönnetä kuin yksi per vuosi per lippukunta. Jos asia kiinnostaa, täältä löytää lisää tietoa. Lopulta saatiin päätettyä kenelle mitäkin haetaan, Tarza lupasi viikonloppuna väsätä anomukset valmiiksi.

Leiri-kokous ajaksi sovittiin maanantai 15. päivä, toivottavasti edes joku PuVi:laisistakin ehtii mukaan, tarkoitus olisi nimittäin järjestää yhteinen leiri keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti