maanantai 19. maaliskuuta 2012

Agi-treenit 18.3.2012

Koirilla ei ole vieläkään alkanut juoksut, joten mentiin sunnuntaina käymään treeneissä. Rata koostui kahdesta samansuuntaisesta suorasta pitkästä putkesta ja niiden vieressä molemmilla puolilla olevista yhteensä kuudesta hypystä. 

Minit aloitti tällä kertaa, heti ”vauvojen” jälkeen, jotka hyppäsivät 20 senttisiä hyppyjä :). Nanon kanssa siis menin ensin. Nano kuunteli aivan älyttömän hyvin ja melko nätti nolla-rata saatiin tehtyä. 15 hypyllä Nano vähän joutui kysymään minne mennään, sillä olin itse jäljessä, mutta muuten mentiin nätisti. Kouluttajakin ihmetteli miten pienen käännöksen Nano teki 13 hypyn jälkeen, kun kerroin sille kuulemma vasta juuri ennen hyppyä että pitää kääntyä :D. Oon kuulemma saanut oikeanlaisen asenteen Nanon kanssa menemiseen, tarpeeksi jämäkkä ja määrätietoinen käskytys yhdistettynä tarpeeksi nopeaan vauhtiin ;).

Millin kanssa ei ihan niin hyvin ensimmäinen rata mennyt, se onnistui 8 putken kohdalla menemään väärään putkeen. Heti kun saatiin ensimmäinen kerta juostua, käski kouluttaja aloittamaan radan alusta, Milli oli nimittäin neljännellä putkeen meno kerralla kuulemma kunnolla herännyt tekemiseen ja siitä haluttiin ottaa kaikki irti. Toinen rata menikin huomattavasti ensimmäistä paremmin, Millillä oli oikea asenne ja vauhti päällä ja saatiin tehtyä nätti ja nopea puhdas rata :). Lopetetiin siihen sillä kertaa, ettei onnistuta pilaamaan Millin hyvää meininkiä.

Kaikkien mentyä kertaalleen, otettiin taas nopea kisanomainen kierros. Sillä kerralla Nano katosi näkyvistä ennen 15 hyppyä, mutta ei silti millekkään väärälle esteelle ehtinyt. Milli taas teki parhaan ratansa aikoihin ja siitä näki selvästi että se nautti radan menemisestä ja tehtiin nopein rata pitkään aikaan :). Palkkakin oli kyllä sen mukainen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti