sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Agi-treenit ja leirin suunnittelua

Torstaina oli agi-treenit Millin kanssa. Onneksi käytettiin koirat juuri ennen treenejä kunnon lenkillä, oli nimittäin semmoinen tuuli, ettei lihakset olisi millään pikku lämmittelyllä pitkään lämpimänä pysyneet.
Tuulesta huolimatta treenit meni tosi hyvin, heti kun alkoi huutamaan käskyjä tarpeeksi kovaa että Millikin kuuli ne tuulesta huolimatta :D. Kyllä se vaan niin on, että kun itse juoksee, niin Millilläkin on ihan eri meno päällä. Tällä kertaa radalla oli kunnolla vauhtia, Milli pysähtyi kontaktille juuri oikealla paikalle ja kepit meni todella hyvin :D.

Tänään oli sitten leirin suunnittelua kololla. Ei uskois kuinka vaikeaa viikonlopun mittasen leirin suunnittelu voi olla. Ensi viikonloppuna on siis Ronsu-vartion leiri Satimeen ja tänään se suunniteltiin. Välillä pää lyö niin tyhjää, että tekis mieli perua koko leiri, mutta onneksi on hyvä kaveri johtajana, jonka kanssa homma toimii :).

Loppujen lopuksi leiri saatiin kumminkin kasaan ja kylläs siellä ihan pätevääkin ohjelmaa on välillä, normaalin leirielämän lisäksi. Täytyy kyllä myöntää, ettei oo ikinä ennen ollut noin helppoa ruokalistaa tullut tehtyä, vielä kun suurin osa kuiva-aineista löytyi kolon varastosta, ei kaupasta tarvitse paljoa hakea.

Viikon päästä sitten nähdään miten hyvin onnistuttiin tällä kertaa.

Ps.Löydettiin muuten vanhan Ronsun leiri-vihko vuosien takaa, melkoiset naurut saatiin sitä selaillessa ja muistellessa mm. Markun romansseja ;)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti