tiistai 6. syyskuuta 2016

Roihurallit Rukalla

Perjantaina strartattiin kohti Rukaa ja Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuskisoja. Yksilökisaan ei Novan kanssa tänä vuonna vielä päästy, mutta joukkueeseen päästiin varakoirakon paikalta :).

Perjantaina meillä oli yksi startti, sieltä napattiin 10 virhepisteellä toinen sija :). Virheinä yksi rima ja kielto keinulta.Lauantaina saatiinkiin sitten aloittaa heti aamusta, kakkoset alkoi kasin aikaan. Ekana vuorossa oli agirata. Novalla oli vauhtia enemmän kuin laki sallii ja sehän kostautuikin sitten radan puolivälin tuntumassa, en ehtinyt tarpeeksi nopeasti liikkeelle takalaidan pyörityksestä, joten Nova vilahti edestä renkaalle, kun oikea suunta olisi ollut puomille. Kiva rata siitä huolimatta :).


Toinen rata lauantailta oli hypäri. Rataantutustumisessa jostain syystä oletin olevani paljon nopeampi kuin oikeasti olin, joten uusiksihan kaikki suunnitelmat meni. Radalla mentiin putkeen seitsemän kertaa ja neljä kertaa niistä suoraan putkeen, töppöstä sai siis laittaa toisen eteen melkoisen haipakkaa tahtia ;). Nova pelasti monta kohtaa ja loppujen lopuksi maaliin tultiin puhtaalla radalla :D! Meillä noita nollia ei turhan paljon ole, joten olihan se mahtava tunne, vaikka meillä hypäriltä jo luva onkin. Tämän fiiliksen kun sain pidettyä jatkosakin :). Vauhti oli tuttua Novaa, joten palkintopallille saatiin kivuta ylimmälle askelmalle :).Lauantain viettoa jatkettiin kolmosten ratojen ihailulla, hienoja ratoja ja suorituksia siellä näkyikin. Kolmosten jälkeen päästiin joukkuemestaruuksien kimppuun. Normaalista poiketen kaikki joukkueen jäsenet juoksivat peräkanaa saman radan. Novan kanssa noustiin joukkueeseen varakoirakon paikalta, joten ei lähtöpaikkaa saatu valita, joten Ronin jäädessä pois, Nova starttasi joukkueen ankkurina. Mika juoksi Bablon kanssa ensimmäisen nollan ja Maiju ja Speedy taiteilivat perään toisen. Mikan ja Börjen suoritusta jännäsin loppuun asti ja kyllä pääsi helpotuksen huokaus, kun maalihypyn ylittivät puhtaalla suorituksella :). Novan kanssa oli helpompi lähteä radalle, kun ei ollut tulospaineita. Parhaamme tehtiin ja kinkkiseltä radalta taisteltiin tulokseksi 10. Muut kolme nollaa onneksi riittivät ja meidän joukkue voitti kultaa yleisessä joukkuekisassa ja kaiken kruunuksi Pohjois-Pohjanmaan Piirinmestaruusjoukkuekilpailun medien kultaa :).

Börje, Bablo, Nova ja Speedy
Medien Joukkuepiirinmestarit 2016
Sunnuntaina aloitti vuorostaan kolmoset ja kakkoset päättivät kisat. Pitkä päivä oli siis kisapaikalla edessä ennen omia ratoja. Tällä kertaa aloitettiin hyppyradalla. Pitkä kisaviikonloppu alkoi jo vähän painaa jaloissa ja ohjaus ei ollut enää ihan skarpeimmillaan, mutta 10vp oli lopputulos maaliin tullessa, ei huono sekään :). Päivä, ja kisat päätettiin agiradalla. Siellä tosissaan jalka jo painoi ja Nova huomasi sen, kehnoin rata koko viikonloppuna ja tuloksena hyl.


Kokonaisuutena mahtavasti järjestetyt kisat upeassa paikassa, jopa sää oli tilattu kohdilleen :). Palkintoja saatiin runsaan puoleisesti ja tunnelma oli kisapaikalla hyvä koko viikonlopun. Varmasti tullaan toistekkin :).


Palkintosaalista
Perjantain palkintopussista löytyi mm. Kuusamon muikkua :D

Nova <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti