sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Seinäjoki kv ja parit agi-kisat

6.9. Novan kanssa käytiin Torniossa agi-kisoissa. Eka radalla Nova karkasi lähdöstä, hyppäsi A:n harjalta, teki lentokeinun ja muutenkin se kävi vähän liian kuumana. Otettiin A ja keinu uusiksi, joten tuloksena HYL.
Toisella radalla Nova taas karkasi lähdöstä, joten meni ohjaus uusiksi ja kolmen kiellon jälkeen tuloksena HYL.
Kolmannelle radalle lähdin itse päättäväisemmällä asenteella. Nova yritti taas karata lähdöstä, mutta sain käskettyä sen paikalleen. Yritti uudestaan,mutta sain taas pysäytettyä ennen ensimmäistä hyppyä. Tällä kertaa Nova pysyi paikallaan, sijoitus vaan oli aika huono ensimmäiseen hyppyyn nähden. Nova kuitenkin haki ensimmäisen hypyn hyvin. Keinulta tuomari antoi vitosen, vaikka useamman mielestä keinu osui maahan ennen kuin Nova siltä lähti. Kepeiltä saatiin kielto ja jostain toinen vitonen.
Tuloksena 15vp aikaan 39.27s (ihanneaika 50s), sijoitus 3.
Ensimmäinen tulos on siis virallisista kisoista :).

14.9. Ajettiin Kokkolaan kisaamaan ja tapaamaan Jennikaa ja Nanaa :). Ekalta radalta napattiin 10 vp kepeiltä, tokalla radalla saatiin Hyl viimeiseltä esteeltä. Kolmannelta radalta napattiin voitto nopeaöklla radalla, ainoa virhe oli yksi riman tiputus.
20.9. ja 21.9. käytiin OKK:n agi-kisoissa, kaksi rataa molempina päivinä.
Ihan ok ratoja, Eka radalta 5 kepeiltä, korjattiin ihan rauhassa, joten oltiin 4. Toisella  radalla kielto putkelta ja yksi rima alas, tuloksena kuitenkin vaan 5 vp (tuomari ei antanut rimasta virhettä), sijoitus 2.
Sunnuntain eka radalla rata lähti hyvin, mutta takaleikkausta seuranneen riman pudotuksen ja kiellon jälkeen homma hajosi tosissaan kepeillä. Kepeiltä kun selvittiin, loppurata meni ihan ok. RAdan lopussa 25 vp ja reilu 13 sekunttia yliaikaa, sijoitus kuitenkin 3.
Viikonlopun vipa rata oli myös paras, yksi kielto kepeiltä, muuten hieno rata :). Sijoitus 1.

25.10 lähdettiin Novan metsästämään viimeistä ERIä, että saataisiin sheltti-yhdistyksen näyttely-ykkösruusuke tältä vuodelta. Nova esiintyi hyvin, mutta tuloksena EH. Jäädään näyttelytauolle ja jatketaan ensi kesänä. Parasta reissussa olikin Nanan ja Merin näkeminen :). Mukava oli vaihtaa kuulumisia Jennikan ja Merjan kanssa ja tapasin myös Novan isän omistajan. Selvisipä, mistä Nova on tasajalkaa pomppimisen perinyt, Masi kuulemma tekee ihan samaa ruoka-aikaan ;).

Tuomarina oli Lotta Brun.
2y. Sweet head & expression. Could have longer neck. Good topline. Bit straight & narrow in front. Still developing in body. Enough angulations in rear. Long, well-set tail. On move lit narrow & loose in front. Still needs to develope. Well presented.

8.11. siirryttiin takaisin agilityn pariin KASin kisoissa. Eka radalta saatiin harmillava kielto, kun Nova pyörähti putken edessä. Toka radalla tein valssin väärään paikkaan ja Nova irtosi muurille, tuloksena HYL. Kolmas rata meni vähän sähläykseksi kun olin myöhässä muutaman kerran. Täpärillä pelastuksilla selvittiin kepeille asti, mistä saatiin 5 vp. Kannatti muuten opetella sylkkärit ja poispäin käännökset kuntoon, niillä nimittäin sain pelasteltua myöhässä oloja :).
Eka rata meni pyörähdydtä lukuunottamatta nätisti. Toka radalla olin erittäin tyytyväinen keppeihin ja hylyn jälkeen putkiin irtoamisia hyvillä tuloksilla :). Ensimmäisen ja kolmannen radan sijoitus 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti