lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pelekääkkö nää polliisia

Pitkiä päiviä, kokouksia, ideointia, tehtäväkäskyjen hiontia, arvostelun miettimistä, tehtävien testaamista, puhelinsoittoja, sähköposteja, rastimiesten värväystä, stressiä, ihania ihmisiä, naurua ja kyyneleitä.

Ei sitä taas etukäteen muistanut, mikä homma kisojen järjestämisessä on. Varsinkaan pienellä lippukunnalla. Ja kun vartioita ilmoittautuikin 24 (siis paljon). Mitä lähemmäs kisat tulee, sitä enemmän tuntuu olevan tekemättä. Tehtäviä pitää vielä testata, tavarat hommata, puolet tuomarineuvostosta puuttuu (valvoja saatiin onneksi viimein, kiitos Jani :)), viimeiset muutokset papereihin, sopimukset pitää allekirjoittaa, paperit tulostaa, ruuat laittaa, rastimateriaalit jakaa, reitti tarkistaa, rastimiehiet hommata...

Onneksi ei ole tullut laskettua montako tuntia näihin kisoihin on jo nyt käytetty, viikon päästä ne vihdoin on. Paperityöhön on uponnut tunteja lukemattomasti, onneksi niitä ei ole tarvinnut tehdä yksin, vaan Reetan kanssa ollaan niitä pähkäilty, tapeltu toimimattomien ohjelmien kanssa ja väsätty ohjeita ja pohjia ennennäkemätön määrä. Ennakko-ohje julkaistiin keskiviikkona ja sen läpimeno helpotti tosissaan. Nyt vielä muut materiialit kuntoon ja porukka kasaan, niin eiköhän me selvitä.

Kisojen tehtäväluettelo julkaistiin jo aiemmin keväällä, mitä luulette, että viikon päästä on luvassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti