keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Agilityyn tutustumista

Novan kanssa ollaan muutaman kerran käyty hallilla nyt kun rokotukset on olleet jo hetken voimassa. Häkissä odottelussa on vielä melkoisesti harjoiteltavaa. Pitää pitää huoli, että ovet on kunnolla kiinni, muuten Nova on sieltä nopeasti askarrellut itsensä ulos ;). Kaikuvassa hallissa kuuluvasta haukkumisesta Nova ei ole milläänsäkkään, niin paljon ihmisiä ja koiria on ihmeteltävänä :). Kaikki jotka Novaan tutustuu, kehuu sen avointa luonnetta, tartutetaan kuulemma pentukuumetta ;).

Viime sunnuntaina Millin ja Nanon treenien jälkeen aloitettiin putken harjoittelu ja jatkettiin sitä maanantai-iltana. Hirveää vauhtia juoksi suoran pitkän putken läpi, kun oli itse toisessa päässä ottamassa namin kanssa vastaan :). Jotenkin pitäisi Nova saada ymmärtämään, että kaikki muut koirat ei tykkää kun siitä että pentu tulee jalkoihin pyörimään...

Maanantaisin olen tämän syksyn kouluttanut mölli-ryhmää Veeran apukouluttajana. Ihana seurata ryhmäläisten kehittymistä viikosta toiseen :). Maanantaina saatiin mekin Novan kanssa Veeralta kehotus alkaa kotona treenailemaan kontakteja. Innokas koira ja naksu on kyllä semmoinen yhdistelmä, että mielellään kotona tuleekin treenailtua :). Ei mennyt Novalta montaa kerta ennen kuin ymmärsi, että halusin sen nousevan tyynyn päälle. Nyt ei muuta kuin seuraavaksi hakemaan oikeaa 2on2off asentoa ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti